Expositie GiAF over Ontspannend van Aa tot hunZe


In het gemeentehuis in Gieten is vanaf maandag 4 juli 2016 een expositie te zien over het themajaar van 2015 in de gemeente Aa en Hunze: het jaar van Recreatie & Toerisme.

Onder de titel `Ontspannend van Aa tot hunZe' zijn een jaar lang allerlei activiteiten georganiseerd. Leden van fotoclub GiAF waren daarbij aanwezig en hebben prachtige foto's gemaakt. Een expositie met 40 foto's is tot en met vrijdag 2 september te bekijken in het gemeentehuis!Fotoclub GiAF

Fotoclub GiAF (Gieter Amateur Fotografen) fotografeert regelmatig tijdens toeristische en culturele evenementen in Aa en Hunze. Dat geldt ook voor het themajaar Recreatie & Toerisme. De fotografen waren bij bijna alle activiteiten aanwezig die in het teken stonden van het themajaar Ontspannend
van Aa tot hunZe. De expositie laat zien dat er een grote verscheidenheid aan activiteiten is georganiseerd om recreatie & toerisme in Aa en Hunze onder de aandacht te brengen bij toeristen, recreanten en inwoners.

Expositie

De expositie van de foto's is te bekijken in de hal in het gemeentehuis in Gieten (Spiekersteeg 1). Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 2 september op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur en op donderdag van 8.30 tot 19.00 uur.

expositie GiAF