Getuigen gezocht van ernstige mishandeling


Getuigen gezocht van ernstige mishandeling

Laatste update:


05-07-2016 | 14:30

IJsselstein - In de nacht van zondag 5 op maandag 6 juni vond er bij het tankstation aan de Utrechtseweg een ernstige mishandeling plaats. De recherche zoekt getuigen.

Rond 01.25 uur was een 38-jarige man uit Utrecht bij het tankstation omdat hij daar opgehaald zou worden door een vriend. Hij zag een auto aankomen en dacht dat het de vriend was en liep naar de auto toe. Plotseling kwam er een onbekende man uit de auto gesprongen die de Utrechter sloeg. Het
slachtoffer werd van achteren naar de grond getrokken en door vijf mannen geschopt. Hierna stapten de mannen in de auto en reden weg.

Kort erna kwam de vriend aan die de Utrechter in zijn auto hielp en naar een ziekenhuis bracht. De Utrechter bleek onder andere een gebroken oogkas en kaak en een hersenschudding te hebben.

Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De verdachten reden in een donkerkleurige Seat Leon. De man die als eerste de Utrechter sloeg heeft een getint uiterlijk, is lang, heeft kort krullend haar en een mager gezicht. Getuigen en/of mensen die meer info
hebben over deze mishandeling, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche uit IJsselstein via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.