Malafide klusjesmannen in Velp


Politie Velp waarschuwt voor malafide klusjesmannen.

De afgelopen dagen heeft Politie Velp meldingen gehad over Engelstalige klusjesmannen in Velp en omstreken. De personen zouden in een witte bus rijden.
De politie waarschuwt u voor dit soort Engelstalige klusjesmannen die op zeer opdringerige manier hun diensten aanbieden.

De klussers proberen mensen geld afhandig te maken door allerlei onnodige reparaties uit te voeren, soms zelfs ongevraagd.

Ga niet in op spontane voorstellen om klusjes op te knappen van mensen die zich ongevraagd aan de deur presenteren. Als u met dergelijke opdringerige personen wordt geconfronteerd bel dan direct de politie via 0900-8844. Noteer altijd signalementen en/of kentekens.

Als u wordt bedreigd of er als er sprake is van spoed bel dan 112. Ook wanneer u slachtoffer bent geworden van deze klussers, meldt het dan bij de politie via 0900-8844.

Denk niet alleen aan uzelf, let ook op alleenstaanden en/of ouderen in uw wijk of buurt. Deze malafide klusjesmannen gaan geraffineerd te werk en kiezen hun slachtoffers zorgvuldig uit. Betaal geen voorschotten aan dit soort klusjesmannen.

Bron: Facebook Politie Velp