Opening parkeergarage Oostkolk: parkeer gratis en bestel twee koffie..


Parkeergarage Oostkolk in Terneuzen is opgeknapt en energiezuiniger geworden. De verlichting is energiezuiniger en geeft meer licht. Verder is de garage voorzien van een coating met een lichte kleur waardoor het lichteffect verbetert. De kolommen hebben een vrolijk kleurtje gekregen. Op
vrijdag 15 juli willen we dat vieren. Daarom parkeert u vrijdag 15 juli de gehele dag gratis in parkeergarage Oostkolk en krijgt u het tweede kopje koffie gratis bij een van de deelnemende horecaondernemers!

Om 9.00 uur wordt de vernieuwde parkeergarage feestelijk geopend door wethouder Cees Liefting. Tussen 9.00 en 10.00 uur trakteren we bezoekers op een drankje met iets lekkers en ze ontvangen een leuke attentie (zolang de voorraad strekt).

Gratis parkeren
Vrijdag 15 juli is parkeren in parkeergarage Oostkolk de hele dag gratis. Bewaar wel uw inrijdkaartje, want op vertoon van dit kaartje kunt u in de stad genieten van het tweede kopje koffie gratis. Wilt u de garage die dag later dan 22.00 uur verlaten? Dan heeft u ook uw inrijdkaartje nodig.
Na dat tijdstip wordt namelijk uw kaartje gevraagd om toegang te krijgen tot de parkeergarage.

Tweede kopje koffie gratis
Bezoekers krijgen op vrijdag 15 juli (op vertoon van inrijdkaartje) het tweede kopje koffie gratis bij onderstaande horecaondernemers:

* De Konditorei
* De Thuishaven
* Ter Nose
* 't Bierwinkeltje
* Du Commerce
* Luwak
* De Pub
* De Rode Beuk

Energiezuinig
Om nog meer op energiekosten te besparen, wordt later dit jaar ook de ventilatie-installatie aangepast in de parkeergarage.