Tentoonstelling ARTTREAT -- KNAW


7 juli 2016

18 kunstenaars uit het hele land en werkend in diverse disciplines hebben zich door het thema religieuze en alternatieve geneeswijzen laten inspireren. Deze tentoonstelling sluit aan op het project Religious and Alternative Healing in the Modern World, een onderzoek dat op dit moment wordt
uitgevoerd aan het Meertens Instituut en de Universiteit van Amsterdam. De tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met PubArt.

arttreat tentoonstelling meertens instituutDe tentoonstelling is op donderdag 7 juli 2016 geopend door etnologe Sophie Elpers.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 16.30 uur.
Alleen te bezoeken op afspraak via info@meertens.knaw.nl, 020 462 8500. Bezoekadres: Joan Muyskenweg 25, 1096 CJ Amsterdam

Lees het volledige persbericht op de website van het Meertens Instituut.

Over het Meertens Instituut

Het Meertens Instituut houdt zich bezig met de bestudering en documentatie van Nederlandse taal en cultuur. Centraal staan de verschijnselen die het alledaagse leven in onze samenleving vormgeven. Het Meertens Instituut is een onderzoeksinstituut van de KNAW.

Logo Meertens Instituut

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten van de KNAW en meld u aan voor onze agendaladder of volg ons via Twitter of Facebook.

Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn