DutchDo - de nieuwe generatie webshops


MAASTRICHT, 20160726 -- Online shoppen wordt tegenwoordig als norm geaccepteerd. Of het nu gaat om kleding, technische apparatuur of audio en video, het is allemaal vindbaar op het internet en vaak ook nog voor een gunstige prijs. Waar in het verleden vaak de betaalveiligheid een issue was worden tegenwoordig betaalservices uitgebreider en steeds veiliger waardoor er een nog groter publiek aangesproken kan worden. Voor webshops betekent deze stijging in publiek dat er gekeken moet worden hoe de personen shoppen en op welke zoektermen gezocht wordt. Want ieder webshop wil natuurlijk dat er bij hen gekocht wordt.

Door de vele jaren ervaring in online shoppen te bundelen hebben de mannen van DutchDo een online platform ontwikkeld. Dit platform is geoptimaliseerd naar alle hedendaagse richtlijnen waardoor de webshops van DutchDo snel gevonden worden.

DutchDo is een platform dat verschillende niche webshops aanbiedt. Dit zijn webshops die een specifiek product aanbieden met het breedst mogelijke assortiment. Door middel van uitgebreide, maar vooral unieke informatievoorziening loodst het team van DutchDo bezoekers door de webshop. Het doel is om bezoekers gemakkelijk het product te laten vinden dat ze zoeken en dat aansluit bij hun wensen. Online shoppers eisen steeds meer een ruimere keuze en betere service. Webshops bieden ten opzichte van fysieke winkels een breder scala aan mogelijkheden betreffende assortiment en klantenservice. Tot nu toe zijn deze belangrijke voordelen niet maximaal ingezet.

Assortiment
Het uitgebreide assortiment is een belangrijk focusgebied van DutchDo. Er zijn veel webshops die dergelijk producten aanbieden maar veelal is het assortiment dan erg beperkt. DutchDo vindt het belangrijk om het grootste assortiment van Nederland te hebben zodat de klant altijd genoeg keuze heeft.

Kwaliteit
De kwaliteit van de artikelen is erg belangrijk voor de DutchDo webshops. Zo streeft DutchDo naar een assortiment waarin zowel high-end producten voor de professionele gebruiker te vinden zijn, maar wordt er ook gekeken naar producten met een optimale prijs/kwaliteitverhouding voor ieder huishouden.

Klantenservice
De klantenservice staat bij DutchDo hoog in het vaandel, met de ambitie om als webshop bij de beste van Nederland te horen. DutchDo heeft daarnaast een enorme passie voor het tevreden stellen van zijn klanten. DutchDo gelooft namelijk dat een tevreden klant, een terugkerende klant is. Zo hanteert DutchDo:

-       Voor 22:00 besteld, morgen in huis;
-       Vanaf €50,- Gratis verzendkosten;
-       Niet goed? Geld terug!
-       Achteraf betalen (binnen 14 dagen);
-       60 dagen retourgarantie.

DutchDo heeft de eerste 15 webshops gelanceerd en in de nabije toekomst komen er nog eens 25 webshops bij. Producten zoals draadloze deurbellen, kniptangen en nachtlampen zijn te vinden in de eerst gelanceerde webshops. Al dit wordt mogelijk gemaakt door een Limburgse onderneming met een hardwerkend en nuchter team dat de ambitie heeft om de best mogelijke en meest uitgebreide webshops aan het Nederlandse publiek te bieden.