Sanovo Technology winnaar 2016 in Eierverwerkende-machinebranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160726 -- Sanovo Technology Netherlands BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de eierverwerkende-machinebranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een zeer hoogwaardige organisatie, die in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Sanovo Technology Netherlands BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Sanovo, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. In een

markt die continu in beweging is, weet Sanovo Technology Netherlands BV door een vooruit­strevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen. De Nominatiecommissie ziet in Sanovo Technology Netherlands BV een stabiele en vooruitstrevende onderneming. ‘Sanovo Technology Netherlands BV is een zeer hoogwaardige organisatie, die in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd, aldus Robert Zwaan, voorzitter van de Nominatiecommissie. ‘Absoluut een specialist op het gebied van eierverwerking. Gedrevenheid, innovatie­vermogen en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Sanovo Technology een topper.’   

Topaanbieder van eierverwerkingsmachines

Sanovo is opgericht in 2006, maar vindt zijn oorsprong zestig jaar geleden met de start van het bedrijf Staalkat. Het is gevestigd in Aalten en is met ruim 180 medewerkers internationaal actief. Het maakt deel uit van de Deense investeringsgroep Thornico en is een bedrijf dat wereldwijd bij o.a. de topaanbieders van eierverwerkingsmachines behoort.

Sanovo Technology Netherlands BV Nederland heeft zich in betrekkelijk korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in zijn branche, met een zeer sterke positionering. Het wordt algemeen als een van de beste en meest vooruitstrevende bedrijven op dit gebied gezien en weet zijn grote knowhow en innovatieve aanpak uitstekend met elkaar te combineren. De Nominatiecommissie is van mening dat Sanovo Technology Netherlands BV op basis van deze gronden uitgeroepen kan worden tot winnaar in de eierverwerkende-machinebranche en ook in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016. ‘Met zijn aanpak en markt-cliëntbenadering heeft Sanovo een compleet nieuwe standaard neergezet die inmiddels leidend genoemd mag worden in de Nederlandse markt. Voor de Nominatiecommissie derhalve de meer dan terechte branchewinnaar.’

Meer informatie: www.sanovogroup.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.