Getuigen van autoinbraak gezocht


Getuigen van autoinbraak gezocht

Laatste update:
09-08-2016 | 14:53

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Nieuw Namen - De politie is op zoek naar getuigen van een autoinbraak. Op Dinsdag 9 augustus rond 0.45 uur werd er aan de Hombachstraat ingebroken in een voertuig. Daarbij werden twee mannen gezien.

Het busje stond geparkeerd aan het parkeerpleintje aan de Hombachstraat met de Reynaertstraat. Rond 0.45 uur werd de meldster van het incident wakker van geluid op straat. Ze zag vervolgens twee mannen bij het busje staan. Samen met haar partner ging ze naar buiten. De twee daders gingen er
vervolgens vandoor in donker gekleurde auto, mogelijk een Citroen Xsara Picasso. Een van de mannen droeg een petje. Ook hadden de mannen twee koffers bij zich. Bij het busje was een ruit ingeslagen en er is gereedschap uit gestolen. De politie vraagt getuigen van het voorval zich te melden.
Ook als u bijvoorbeeld mogelijk camerabeelden van het incident heeft. Neem contact op met de politie via 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.