nachten onderhoud aan brug A7 over het Noordhollandsch Kanaal

4 nachten onderhoud aan brug A7 over het Noordhollandsch Kanaal

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 23 augustus 2016- Laatste update: 23 augustus 2016 15:45 uur

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat dagelijks beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit.

In de nachten van 26 tot 28 augustus en van 2 tot 4 september voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug van de A7 over het Noordhollandsch Kanaal. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Tijdens de werkzaamheden blijft altijd 1 rijstrook beschikbaar voor verkeer. In de nachten van 2 tot 4 september is de toerit richting Amsterdam vanuit Purmerend-Centrum afgesloten. Weggebruikers dienen dan rekening te houden met een omleiding en extra reistijd van ongeveer 5 minuten.

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd op:

* Vrijdag 26 augustus 21.00 uur tot zaterdag 27 augustus 8.00 uur;

* Zaterdag 27 augustus 22.00 uur tot zondag 28 augustus 9.00 uur;

* Vrijdag 2 september 20.00 uur tot zaterdag 3 september 8.00 uur;

* Zaterdag 3 september 21.00 uur tot zondag 4 september 9.00 uur.

In deze periode van 2 en 3 september is ook de toerit richting Amsterdam vanuit Purmerend-Centrum afgesloten. Deze veiligheidsmaatregel is nodig omdat het doorgaand verkeer dan over de vluchtstrook/invoegstrook langs de werkzaamheden wordt geleid.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Afsluiting en omleiding

Tijdens deze werkzaamheden blijft altijd 1 rijstrook per richting beschikbaar. In de nachten van 2 tot 4 september is ook de toerit richting Amsterdam vanuit Purmerend-Centrum afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Purmerend-Noord. Op de kaart hieronder ziet u de locatie van de werkzaamheden. De omleidingsroute wordt met gele borden langs de weg aangegeven.

Hinder beperken

Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, werken we 's nachts en in het weekend. De vertraging vanwege de afgesloten toerit bedraagt ongeveer 5 minuten.

Meer informatie

Heeft u aanvullende vragen over deze werkzaamheden? Bel dan met de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat op 0800-8002.