Agenda van de raadsvergadering op 5 september


Het presidium van de gemeenteraad maakt bekend dat op maandag 5 september 's avonds vanaf 19.00 uur een openbare raadsvergadering wordt gehouden. Dit is de 5^e vergadercyclus van de gemeenteraad in 2016. Het presidium van de gemeenteraad heeft besloten om op deze manier te vergaderen tot 2017
waarna evaluatie zal plaatsvinden. Hierna wordt door het presidium een besluit genomen over de verdere opzet van de vergaderingen van de gemeenteraad.

Van 19.00 uur tot 19.30 uur kunt u in de Schonckzaal op een informele wijze van gedachte wisselen met de raads- en burgerleden. De vergadering begint om 19.30 uur in kamer 1.04 ABC van het vergadercentrum.

Programma: "de raad luistert"

* Presentatie aan de raad over de week van de alfabetisering

programma: "de raad debatteert"

* Voorstel over de vaststelling van het bestemmingsplan Kerkwerve 42;
* Voorstel over de aanpassingen van het stadskantoor en het Oude Raadhuis

programma: "de raad besluit"

Als de fracties het met elkaar eens zijn over de voorstellen onder het programma `de raad debatteert', kunnen deze voorstellen in deze raadsvergadering worden vastgesteld. Als de fracties nog verder willen debatteren, wordt de behandeling hiervan doorgeschoven naar de raadsvergadering `de raad
besluit' van 19 september 2016.

De raadsvergaderingen worden live uitgezonden door Local FM. Luister mee door de radio af te stellen op 105.7 FM (ether) of 92.9 FM (kabel). De raadsvergadering is ook online te volgen via www.localfm.nl. Via de appstore of playstore is de app van local FM te downloaden.

Een gratis exemplaar van de agenda ligt in het informatiecentrum in het stadskantoor t/m maandag 5 september tijdens de openingstijden. Ook kan de agenda worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda met voorstellen en bijlagen van de raadsvergadering is beschikbaar op deze gemeentelijke internetsite onder Bestuur > Website gemeenteraad en vervolgens in de kalender bij de datum 5 september op 'gemeenteraad' klikken.