Onderhoudswerkzaamheden A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens | Rijkswaterstaat

Onderhoudswerkzaamheden A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 augustus 2016- Laatste update: 18 augustus 2016 15:05 uur

Rijkswaterstaat voert tussen 29 augustus en 23 december 2016 diverse onderhoudswerkzaamheden uit in beide rijrichtingen van de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens.

We starten met werkzaamheden tussen Gennep en de Duitse grens bij Goch, van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 21 oktober. Er blijft altijd 1 versmalde rijstrook per rijrichting beschikbaar voor het verkeer.

Verkeersmaatregelen

In beide rijrichtingen van de A77 is 1 versmalde rijstrook open voor het verkeer. Er geldt een snelheidsbeperking van 70 km/h. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd van enkele minuten. De verzorgingsplaats bij de Duitse grens is in de richting Duitsland afgesloten van 29 augustus tot en met 19 september. Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Verzorgingsplaats Gennep/Goch

Verzorgingsplaats Gennep/Goch, direct aan de Duitse grens, is in de richting Duitsland afgesloten van maandag 29 augustus tot en met maandag 19 september. Op de A77 is er in die periode geen verzorgingsplaats beschikbaar. Verkeer kan gebruik maken van verzorgingsplaatsen op de A73.

Werkzaamheden A77

Rijkswaterstaat voert tussen 29 augustus en 23 december 2016 in fases onderhoudswerkzaamheden uit aan de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens. De werkzaamheden zijn onderdeel van het integraal groot onderhoud van de A77. Het gaat om onderhoud aan het wegdek, bruggen en viaducten. Rijkswaterstaat informeert weggebruikers hier tijdig over.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.