Poging beroving op buschauffeuse


Poging beroving op buschauffeuse

Laatste update:
30-08-2016 | 10:55

Utrecht - Maandagavond 29 augustus probeerden twee jongens een buschauffeuse te beroven op Station Vleuten. De recherche zoekt getuigen.

Rond 23.35 uur stond de chauffeuse met haar bus stil op Station Vleuten. Voor de rustruimte zaten twee jongens die opstonden en op de deur van de bus klopten. Toen de chauffeuse opendeed was een van hen de bus ingegaan en bedreigde het slachtoffer met een steekwapen. Hij wilde geld terwijl
zijn maatje buiten stond. De chauffeuse verweerde ze zich verbaal en weigerde geld te geven. De jongen besloot daarop de bus te verlaten en beiden renden weg. Een van hen rende richting de Odenveldlaan, de ander richting de J.F. Kennedylaan.

Beide jongen hebben een lichtgetinte huidskleur, zijn tussen de 14-18 jaar, tussen de 1.60 en 1.70 meter lang met een mager postuur. Ze droegen donkere kleding en de jongen die de bus in kwam had een witte capuchon over zijn hoofd.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u de jongens op station Vleuten zien zitten? Bent u getuige geweest van de poging beroving? Weet u waar de jongens naar toe zijn gevlucht? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Belt u dan met de
recherche in Utrecht via 0900-8844 of meld het via www.politie.nl. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.