Man slachtoffer carjacking op parkeerplaats


Man slachtoffer carjacking op parkeerplaats

Laatste update:
15-09-2016 | 13:18

Den Haag - Een 21-jarige man uit Den Haag werd 14 september slachtoffer van carjacking op een parkeerplaats in de Hoenderloostraat. De man moest onder bedreiging van een steekwapen uit het voertuig stappen, waarna de daders het voertuig meenamen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Om 18.00 uur kwam het slachtoffer, met de bestuurder van de auto, aanrijden bij een restaurant in de Hoenderloostraat. Nadat de auto geparkeerd was, stapte de bestuurder uit en ging weg. Het slachtoffer bleef in de auto en wachtte op hem. Om 18.05 uur stapte aan de bestuurderszijde plotseling
een man in. Onder dreiging van een steekwapen dwong hij het slachtoffer de auto te verlaten. Toen het slachtoffer de portier opende, trok een tweede verdachte hem de auto uit.

Direct daarna reed de auto weg via de Hoenderloostraat, in de richting van De la Reyweg. Het slachoffer bleef achter en belde na de diefstal direct de politie. De politie stelde in de omgeving een onderzoek in.

Signalementen

Verdachte 1:

* 1.77 meter lang
* fors postuur
* licht getint
* 30 `a 40 jaar oud
* kort, donker haar met grijstinten

Verdachte 2:

* 1.80 meter
* dun postuur
* blauw T-shirt

Getuigen

De recherche van politieteam Zuiderpark onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien of heeft u iets anders te melden over dit incident? Neemt u dan contact op met het rechercheteam van het politieteam Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan Meld Misdaad
Anoniem via 0800-7000.