Politie zoekt getuigen van zware mishandeling op Hardcore feest


Politie zoekt getuigen van zware mishandeling op Hardcore feest

Laatste update:
03-10-2016 | 14:39

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Wernhout - Bij een feestlocatie aan de Wernhoutseweg is een bezoeker zwaar mishandeld. Hij werd zaterdag- op zondagnacht 2 oktober bewusteloos geslagen. De politie is op zoek naar getuigen.

Tijdens het feest stond een groep vrienden op een balkon in de feestlocatie. Een van hen morste rond 03.30 uur wat drank over de reling. Een andere groep die beneden stond, ging naar boven om verhaal te halen. Dat mondde uit in een vechtpartij. Daarbij werd een 23-jarige Antwerpenaar geslagen
waardoor hij op de grond viel. De man raakte bewusteloos. Terwijl hij op de grond lag werd hij nog geschopt. Later is hij naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart. Daarbij worden meerdere middelen ingezet zoals het bekijken van camerabeelden en het horen van getuigen. Om de toedracht helder te krijgen is de politie specifiek op zoek naar getuigen van het gevecht. Hebt u iets gezien of weet u iets over deze
vechtpartij? Kent u bijvoorbeeld een van de betrokkenen? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via de Politie WhatsApp op nummer 06-12207006. Meldt u liever anoniem? Neem dan contact op via M 0800-7000.