Uitzending Bureau Brabant 17 oktober 2016


Uitzending Bureau Brabant 17 oktober 2016

Laatste update:
13-10-2016 | 13:58

Tilburg, Rijsbergen, Breda e.o., Ravenstein - In de uitzending van maandag 17 oktober 2016:

foto uitzending 17 oktober 2016 foto uitzending 17 oktober 2016

Tilburg: Inbraak woning
Nadat de bewoners thuiskomen van boodschappen doen krijgen ze de schrik van hun leven. Ze zien gelijk dat er is ingebroken en later blijkt dat er spullen zijn gestolen. We tonen in deze uitzending duidelijke beelden van de inbrekers maar we zijn ook op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u een
vermoeden wie de daders zijn of herkent u zichzelf als getuige? Laat het ons weten.

Rijsbergen: Diefstal macbook uit restaurant
Bij een inbraak in een restaurant in Rijsbergen wordt een macbook gestolen. Wij hebben camerabeelden van de inbreker in deze uitzending. Wie is dit?

Breda e.o.: Meerdere malen pinpasfraude door dezelfde dadergroep
In een half jaar tijd zijn 5 oudere mensen het slachtoffer geworden van pinpasfraude door dezelfde dadergroep. De politie vermoedt dat er nog meerder mensen slachtoffer zijn geworden dus wij vragen u om goed naar de beelden te kijken die wij tonen.

Ravenstein: Brandstichting cafe
In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juni wordt er brand gesticht in de kelder van een cafe in Ravenstein. De bewoners boven en naast het cafe worden net op tijd door de brandweer uit hun woning gered. Het cafe is volledig verwoest. In deze uitzending hebben we aandacht voor de bijna
fatale brand en tonen we beelden van de brandstichter.



Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald om **. 54 uur tot dinsdagmiddag 17.15 uur.