Agenda van de raadsvergadering op 31 oktober


Op maandag 31 oktober is er vanaf 19.00 uur een openbare raadsvergadering. U kunt van 19.00 uur tot 19.30 uur in de Schonckzaal informeel van gedachte wisselen met de raads- en burgerleden. De vergadering begint om 19.30 uur in de ruimte 1.04 ABC in het Oude Raadhuis, ingang via het bordes aan
de Markt. De raadsvergadering bestaat deze avond uit 3 programma onderdelen: `De raad luistert', `De raad debatteert' en `De raad besluit'.

Programma: `De raad luistert'

* Voorstel over de vaststelling van het bestemmingsplan Nieuwe Nobelaer

Programma: `De raad debatteert'

* Voorstel over de vaststelling van de programmabegroting 2017
* Voorstel over de vaststelling van de belastingverordeningen 2017
* Voorstel over de vaststelling van het onderzoeksonderwerp voor het jaarplan 2017 van de Rekenkamercommissie West-Brabant
* Voorstel over de vaststelling van het bestemmingsplan Nieuwe Nobelaer (onder voorbehoud, afhankelijk van inventarisatie na behandeling in `De raad luistert')

Programma: `De raad besluit'

* Voorstel over de vaststelling van de APV 2017
* Vaststelling van de voorstellen uit het programma `De raad debatteert' indien daarover overeenstemming is bereikt

Gratis exemplaren van de agenda van deze vergadering liggen in het informatiecentrum in het stadskantoor tot en met maandag 31 oktober. Ook kunt u de agenda inzien in het informatiecentrum in het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda met voorstellen en bijlagen van de raadsvergadering vindt u op deze website bij Bestuur > Website gemeenteraad (vervolgens in de kalender bij de datum 31 oktober op 'gemeenteraad' klikken).