Masterclass 'Mijn Koers' en minimaster 'Anders Ondernemen'...


Masterclass 'Mijn Koers' en minimaster 'Anders Ondernemen' voor agrarisch ondernemersBinnen het Economisch Actieprogramma Agribusiness (EAA) van Keyport 2020 organiseren Rabobank, LLTB en de keyport regio een programma voor verdieping van ondernemerschapskwaliteiten voor agrarisch ondernemers. De regiegroep van de EAA ziet de miniMaster 'Anders Ondernemen' als een passend trainingsaanbod voor ondernemers die hun koers al hebben bepaald en dit verder willen verdiepen. Voor agrarische ondernemers die hun koers voor de toekomst nog niet hebben bepaald wordt de cursus 'Mijn Koers' aangeboden.
Masterclass 'Mijn Koers'
Ben je Agrarisch ondernemer in de regio Keyport2020? Maak je je wel eens zorgen om de toekomst van je bedrijf? Verwacht je tussen nu en 5 jaar voor de keus staan wat een goede toekomstrichting is voor je bedrijf? En merk je dat je zelf eigenlijk de tijd niet vindt om daar echt bij stil te staan? Kies dan voor de Masterclass “Mijn Koers”. Mijn koers is een compact oriëntatie traject voor agrarische ondernemers in land- en tuinbouw. In het traject sta je samen met collega’s uit verschillende sectoren stil bij relevante trends en marktontwikkelingen, kansen voor ondernemen met je omgeving en inzicht in je eigen kansen. Door samen stil te staan, bepaal je zelf je koers op de ondernemersrotonde. Met hulp van collega’s en experts kies je gezonde toekomstrichting die past bij jou én jouw bedrijf. Ook bepaalt je zelf de stappen en het tempo waarmee je die toekomst wilt realiseren. Meer info over de Masterclass “Mijn Koers” vind je hier: download de pdf. De Masterclass “Mijn Koers” is niet bedoeld voor ondernemers voor wie de toekomstrichting al vast staat. Zij vinden een gerichter verdiepingsmogelijkheid in de Minimaster “Anders Ondernemen”.
Minimaster 'Anders Ondernemen'
Je hebt als agri ondernemer je koers voor de toekomst van je onderneming bepaald. Je weet wat je wilt, het roer moet om maar er is nog veel te doen. Op welke trends en ontwikkelingen in de sector ga je inspelen? Welke verdienmodellen zijn er en wat past het beste bij mijn bedrijf? Wat is nodig om van een productiebedrijf naar een marktgerichte organisatie te groeien? Welk leiderschap is vereist? Vragen die voorbereiding, denkwerk en actie van je vergen. Samen met andere agri ondernemers ga je je verdiepen in de belangrijkste thema’s die bij marktgericht ondernemen horen. Wat je leert, kun je direct in de praktijk toepassen. Je leert met en van elkaar vanuit je eigen praktijksituatie. Meer info over Minimaster “Anders Ondernemen vind je hier: download de pdf.
Aanmelden
Aanmelden voor deze cursussen kan via www.keyport2020.nl/ondernemen.Geplaatst: 3-11-2016
Ziet u hier geen Youtube-video? Op deze pagina kunt u de cookie-instellingen wijzigen.