Kroll Ontrack presenteert tweede jaarrapport `New Frontiers in eDiscovery'

LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Kroll Ontrack, de toonaangevende wereldleider op het gebied van eDiscovery -technologieen en diensten voor bedrijven die betrokken zijn bij geschillen en onderzoeken, kondigt vandaag de presentatie van de tweede editie van zijn jaarrapport `New Frontiers in eDiscovery' aan.

Het rapport verwijst zowel naar de aanhoudende en snelle internationale groei van het gebruik van eDiscovery door advocatenkantoren en hun clienten als naar de de voortdurende vooruitgang die er is geboekt op het gebied van eDiscovery zelf, naast het feit dat het wordt gebruikt voor steeds meer verschillende bedrijfsprocessen.

Tim Phillips, Managing Director van Kroll Ontrack International Legal Technologies, zegt: "Het gebruik van eDiscovery bij geschillen en het naleven van regelgeving lijkt niet minder te worden en het wordt steeds vaker gebruikt binnen het algemene bedrijfsleven zelf. Er bestaat een toenemende interesse voor technologieen zoals voorspellende codering en mobiele eDiscovery-oplossingen die op de sites van de bedrijven zelf kunnen worden gebruikt om zo de kosten bij geschillen te verlagen en de risico's die verband houden met het vervoeren van gegevens over de grens te verminderen. De Europese landen die aanvankelijk nogal huiverig stonden tegenover het gebruik van eDiscovery, zoals Spanje, Italie en de Scandinavische landen, zien nu de voordelen in van het gebruik van verfijnde juridische technologieen zoals voorspellende codering.

"Er is ook een duidelijke tendens zichtbaar bij bedrijven over de hele wereld om eDiscovery te gebruiken om op een proactieve manier problemen te voorkomen. Of het nu gaat om het onderzoeken van gedrag van externe leveranciers of het analyseren van potentiele gevallen van omkoping en corruptie. We zien steeds vaker dat eDiscovery wordt gebruikt om problemen voor te zijn, in plaats van te reageren op het moment dat zich ernstige - en mogelijk schadelijke - problemen voordoen.

"Een andere ontwikkeling die naar voren komt in het rapport van dit jaar, is de kloof tussen het gebruik van eDiscovery in Westerse economieen en die in Azie zoals China, Japan, Singapore en Hongkong. Door de opkomst van nieuwe wetgeving en regelgeving inzake naleving en concurrentie, zoals de wet voor de bestrijding van terrorisme van de Volksrepubliek China wordt deze kloof snel kleiner. Als wereldwijde koploper op het gebied van eDiscovery geloven wij dat het belangrijk voor ons is om deze veranderingen goed in de gaten te blijven houden en ervoor te zorgen dat organisaties en hun advocatenkantoren op de hoogte worden gehouden van deze ontwikkelingen."

In het nieuwe rapport leest u hoe het ervoor staat met eDiscovery en de veranderende stelsels inzake de bescherming van persoonlijke gegevens in verschillende regio's wereldwijd zoals Europa, de VS en het Verre Oosten; neemt u een kijkje in het laboratorium waar digitaal forensisch onderzoek uit wordt gevoerd; leest u hoe organisaties eDiscovery gebruiken om bedrijfsschandalen te voorkomen en vindt u het laatste nieuws over de bescherming van persoonlijke gegevens. Het rapport verschaft ook waardevolle inzichten over hoe Kroll Ontrack samenwerkt met Kroll, de wereldwijde koploper op het gebied van risicobeperking, naleving van regelgeving, onderzoek, veiligheid en oplossingen voor respons bij incidenten bij complexe, grensoverschrijdende, multidisciplinaire onderzoeken waarbij meerdere rechtsgebieden betrokken zijn en men te maken heeft met unieke, wereldwijde uitdagingen.

Ga voor meer informatie over Kroll Ontrack en zijn producten en diensten naarwww.ediscovery.com/nl

Ga voor het downloaden van een kopie van het rapport `New Frontiers in eDiscovery' van Kroll Ontrack naar: www.ediscovery.com/uk/new-frontiers-in-ediscovery/

Over Kroll Ontrack LLC

Kroll Ontrack levert technologisch aangestuurde diensten en software om rechtspersonen, bedrijven, overheidsinstellingen en consumenten te helpen gegevens efficienter en kosten effectiever te beheren, herstellen, zoeken, analyseren en produceren. Naast onze bekroonde software biedt Kroll Ontrack dataherstel, datavernietiging, elektronische opsporing en documentreviewdiensten aan. Ga voor meer informatie over Kroll Ontrack en onze diensten naar: www.ediscovery.com/nl of volg @KrollOntrackUK op Twitter.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:http://www.businesswire.com/news/home/20161103005650/nl/

Contacts

Citigate Dewe Rogerson contactgegevens:

Charlotte Pascal/Judith Massey/Emma Castle

Tel: +44 20 7282 1021 / 2987 / 2993

E-mail: (charlotte.pascal@citigate.co.uk) / (judith.massey@citigatedr.co.uk) / (emma.castle@citigatedr.co.uk)