Hogering-West tot en met 7 november afgesloten tussen Herman Gorterweg en A6

De Hogering is tot en met maandag 7 november 05.00 vanaf de Herman Gorterweg tot aan de A6 afgesloten. De Hogering wordt ter hoogte van de Elementendreef/Audioweg over een nieuw viaduct geleid. Tijdens het weekend zet Rijkswaterstaat de rijbaan richting de A6 naar de definitieve situatie om en wordt dit deel van de Hogering voorzien van dubbellaags asfalt. Houd rekening met verkeershinder en extra reistijd.

Omleidingen

* Doorgaand verkeer van de Hogering-West naar de A6 richting Amsterdam wordt omgeleid via de Tussenring

* Verkeer van de Hogering-West naar de A6 richting Lelystad wordt omgeleid via de Hogering en de Tussenring

* Lokaal verkeer vanuit Almere Gooisekant wordt omgeleid via de Elementendreef

Bekijk voor meer informatie de kaart met omleidingsroutes. (PDF, 8,57 MB)

Afsluiting op- en afrit Elementendreef/Audioweg

Vanwege de herinrichting van het kruispunt Elementendreef/Audioweg wordt de op- en afrit naar de Hogering in de richting van de A6 voor een langere periode afgesloten. De herinrichting is naar verwachting in december 2017 gereed. Weggebruikers kunnen dan weer gebruik maken van de op- en afrit. Verkeer wordt omgeleid via de A6, afrit 2, Almere Poort en de Elementendreef.

Afsluiting Argonweg

Vanaf maandag 7 november 05:00 uur wordt de Argonweg tussen de Audioweg en de Neonweg tot december 2017 afgesloten. In deze periode wordt de Argonweg opnieuw ingericht. Verkeer voor de Argonweg kan het best gebruikmaken van de afslag op de Hogering bij de Herman Gorterweg/Neonweg.

Schiphol-Amsterdam-Almere

Rijkswaterstaat verbreedt tot 2020 de A1/A6 tussen knooppunt Diemen en de aansluiting Almere Havendreef. De werkzaamheden aan de A1/A6 maken deel uit van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Extra rijstroken zorgen ervoor dat de doorstroming verbetert, en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot: bij Muiden verlegden we de A1 en bouwden we het breedste aquaduct van Europa.

Ontdek de verhalen achter de werkzaamheden op de A1, A6, A9 en A10 op het online bezoekerscentrum.