Contract met ziekenhuisgroep voor acute zorg betekent nieuwe mijlpaal voor Ascom North America

GOeTEBORG, ZWEDEN-(BUSINESS WIRE)- De regio Noord-Amerika van Ascom, de internationaal toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg, heeft opnieuw een order binnengehaald met een waarde van meer dan een miljoen dollar, voor levering van een uitgebreide end-to-end oplossing aan een ziekenhuisgroep voor acute zorg. Na meer dan een jaar met een partner te hebben samengewerkt, vervangt t dit contract dat van de huidige concurrent.. Het verenigt een gedegen zorgstrategie, waarin belangrijke aanwijzingen van de klant geintegreerd werden, met het opbouwen van een sterke relatie en het aanbieden van een totaaloplossing.

De installatie is een combinatie van Ascom Telligence nurse-call, mobiliteit en Unite-software, en omvat een mix van Ascom Myco(TM) smartphones en i62 mobiele handsets. De Ascom Myco, de eerste smartphone die specifiek ontwikkeld is voor de zorg, biedt precies de juiste informatie aan de juiste arts, versterkt de cirkel van zorg en vertrouwen en verbetert de resultaten voor de patient.

De oplossing, die werd ontworpen voor maximale efficiency van de werkstromen, zorgt niet alleen dat missiekritische alarmen prioriteit krijgen en patientgegevens veilig worden opgeslagen, maar koppelt bovendien 250 workflow-stations van verpleegkundigen en biedt verder ZIS/EPD-integratie en interoperabiliteit met NCS en Philips. Omdat de klant meerdere locaties heeft, brengt deze deal een enorm upsell-potentieel en groeikansen voor Ascom met zich mee.

`Dit nieuwe contract in Noord-Amerika is een echte mijlpaal, waar we bijzonder blij mee zijn, omdat het een uitgebreid Ascom-systeem betreft,' aldus Tim Whelehan, President, Ascom North America. `Naarmate we meer verkoopmomentum opbouwen, versterken we de relaties met ons steeds groter wordende netwerk van partners en Value-Added Resellers in de regio, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat steeds meer artsen de voorkeur geven aan Ascom-technologie. Ziekenhuizen vinden het prettig om alles bij een bedrijf te kunnen kopen, en Ascom is de enige fabrikant die complete verpleegoproep-, messagingsoftware- en draadloze communicatiesystemen aanbiedt.'

Over Ascom

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele werkstroomsystemen voor de gezondheidszorg. Vanuit zijn visie streeft het bedrijf ernaar om hiaten in de digitale informatievoorziening te dichten en optimale beslissingen mogelijk te maken - overal en altijd. De missie van Ascom is missiekritische, realtime oplossingen te bieden voor zeer mobiele, ad hoc- en tijdgevoelige omgevingen. Ascom gebruikt zijn unieke product- en systeemportfolio en kennis van softwarearchitectuur om integratie- en mobilisatieoplossingen te creeren die voor soepele, complete en efficiente werkstromen zorgen in zowel de gezondheidszorg als industriele sectoren, beveiliging en de detailhandel. Ascom, waarvan het hoofdkantoor in Baar (Zwitserland) is gevestigd, heeft dochterondernemingen in 15 landen en telt wereldwijd zo'n 1.300 medewerkers. Ascoms aandelen op naam (ASCN) zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange in Zuerich.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161107005785/nl/

Contacts

Ascom Wireless Solutions

Chris Talbot

Director Marketing & Business Development, Ascom North America

Telefoon: +1-919-234-2465

E-mail: (chris.talbot@ascom.com)

www.ascom.com/ws