Oproep deelnemers voor de Gouden Grijpers 2016

In elke wijk en ieder dorp in de gemeente Leeuwarden is wel iemand die vrijwillig zwerfafval opruimt. De gemeente Leeuwarden waardeert deze inspanningen en wil deze vrijwilligers graag in het zonnetje zetten. Voor het vijfde jaar op rij wordt daarom de uitreiking van de Gouden Grijpers georganiseerd.

Aanmelden

Kent u iemand die zwerfafval raapt en waarvan u vindt dat deze in aanmerking komt voor de Gouden Grijper 2016? Meld deze persoon aan bij de gemeente Leeuwarden onder de vermelding van naam, adres, woonplaats en de reden waarom u vindt dat deze persoon de Gouden Grijper zou moeten krijgen. Dit kan nog tot uiterlijk 1 november 2016. Op 14 december 2016 is de uitreiking. Elk aangemeld persoon wordt uitgenodigd voor een gezellig samenzijn met koffie en gebak bij de wethouder. Tijdens de bijeenkomst wordt ook gratis materiaal uitgereikt. U kunt uw deelnemer aanmelden bij mevrouw (hennie.greuter@leeuwarden.nl). Contact

Wilt u een afspraak maken dan kunt u dit zelf digitaal regelen. Dan weet u zeker dat u op dat tijdstip geholpen wordt en hoeft u niet in de rij te staan.

Afspraak maken

WhatsApp 06-4336 5223