Greene, Tweed biedt snel en efficient bestellen van standaardproducten

KULPSVILLE, Pa.-(BUSINESS WIRE)- Greene, Tweed biedt al jaren de meest geavanceerde afdichtingsoplossingen in de upstream en downstream energiemarkten. Onze innovatieve afdichtingen, die gemaakt zijn met eigen materialen zoals Arlon ^(R) en Chemraz ^(R), kunnen worden gebruikt in zelfs de meest veeleisende toepassingen en zijn bestand tegen een druk van tot 30.000 psi en temperaturen van onder het nulpunt tot 500 DEGF (260 DEGC).

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20161110006622/nl/

Greene, Tweed announces the release of three new catalogs for ordering standard sealing solutions fo ...Greene, Tweed announces the release of three new catalogs for ordering standard sealing solutions for the oil & gas industry. (Photo: Greene, Tweed)

De klanten van Greene, Tweed vertrouwen op onze ongeevenaarde technische expertise voor de ontwikkeling van maatwerkoplossingen die voldoen aan hun unieke eisen. Wij beseffen echter dat onze klanten ook behoefte hebben aan snelle en betrouwbare levering van de afdichtingen die ze het vaakst nodig hebben. Daarom introduceert Greene, Tweed drie nieuwe catalogi voor standaard afdichtingsoplossingen:

* Catalogus van O-ringen en back-up ringen (BUR)

* MSE ^(R) -catalogus

* Catalogus van G-T ^(R) -ringen

Met deze catalogi bieden wij onze klanten toegang tot onze in tientallen jaren opgebouwde kennis en expertise op het gebied van materialen en producttoepassingen, en geven we hen de mogelijkheid gemakkelijk kant-en-klare producten volgens industriestandaard te bestellen. En daar geen nieuw technisch ontwerp nodig is voor elke volgende bestelling, kunnen klanten rekenen op kortere levertijden en meer efficientie.

Dankzij de catalogi kunnen technici en ontwerpers hun eigen artikelnummer opbouwen en snel vinden welk materiaal nodig is op basis van de chemische stoffen, de druk en de temperaturen in specifieke gebruiksomgevingen. Daarnaast krijgen ze de beschikking over duidelijke installatie-instructies en adviezen over het gebruik van elk type afdichting. De catalogi bevatten ook de ontwerpstandaarden van Greene, Tweed die in de loop van de jaren in duizenden toepassingen zijn gebruikt.

Ga naar onze pagina met kant-en-klare afdichtingsoplossingen voor meer informatie over de nieuwe productcatalogi van Greene, Tweed.

Over Greene, Tweed

Greene, Tweed is een particuliere onderneming die actief is in een groot aantal verschillende bedrijfstakken en in een unieke positie verkeert om te investeren in en in te spelen op dynamische marktontwikkelingen. Dankzij haar grote technische expertise is Greene, Tweed in staat een oplossing te bieden voor de meest uitdagende opgaven van haar klanten en helpt zij hen door nauwe samenwerking hun productiviteit en winstgevendheid te verbeteren. Greene, Tweeds activiteiten in de energiesector wordt geleid door Ron Callaway, een veteraan in de branche met meer dan 26 jaar ervaring in het leveren van oplossingen voor kritische toepassingen.

De producten van Greene, Tweed worden wereldwijd gedistribueerd en verkocht. Bel voor meer informatie +1.215.256.9521 of ga naar onze website op www.gtweed.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161110006622/nl/

Contacts

Greene, Tweed

Chris Aldred

Corporate Marketing

+1-267-932-5389

(caldred@gtweed.com)