Politie zoekt daders en getuigen van inbraak


Politie zoekt daders en getuigen van inbraak

Laatste update:
13-11-2016 | 11:20

Hoensbroek - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een inbraak vrijdag in een woning aan de Mgr. Nolensstraat. Naast de dader is de politie ook met name op zoek naar een alerte getuige.

Toen de bewoonster thuiskwam rond 20.00 uur zag zij dat er in haar woning werd ingebroken. Ze ontdekte de inbreker op heterdaad, die de vrouw een vuistslag in het gezicht gaf en er vervolgens vandoor ging. De vrouw lag op de grond toen er een auto stopte, met daarin een jongen en een meisje.
De vrouw riep naar de jongen dat er was ingebroken, waarop de jongen besloot om achter de inbreker aan te rennen. Ook een taxi die stopte reed achter de dader aan, en zag dat hij mogelijk is gevlucht in een personenauto met nog twee inzittenden. De vrouw heeft gelijk 112 gebeld, maar het heeft
nog niet geleid tot de aanhouding van de dader(s).

Met name naar de getuige die achter de dader aanrende is de politie op zoek. We hebben nog niet met deze jongen, en het meisje gesproken. Verzoek aan deze twee personen om zich te melden bij de politie in Heerlen, via tel. 09008844.
2016206240