Agenda van de raadsvergadering op 21 november


Op maandag 21 november is er 's avonds vanaf 19.00 uur een openbare raadsvergadering. U kunt van 19.00 uur tot 19.30 uur in de Schonckzaal informeel van gedachte wisselen met de raads- en burgerleden. De vergadering begint om 19.30 uur in ruimte 1.04 ABC van het vergadercentrum. De
raadsvergadering bestaat deze avond uit 3 programma onderdelen, te weten het programma `De raad luistert', `De raad debatteert' en `De raad besluit'.

Programma: `De raad luistert'

* Voorstel om in te stemmen met de aangepaste ruimtestaat voor de nieuwbouw van de Nieuwe Nobelaer met een multifunctionele zaal van maximaal 500 stoelen
* Voorstel over een duurzaamheidslening voor sportverenigingen

Programma: `De raad debatteert'

* Voorstel over de vaststelling van de herziening van de grondexploitaties 2016
* Voorstel over de vaststelling van de wijzigingsverordening Re-integratie Participatiewet 2016
* Voorstel om in te stemmen met de aangepaste ruimtestaat voor de nieuwbouw van de Nieuwe Nobelaer met een multifunctionele zaal van maximaal 500 stoelen (onder voorbehoud, afhankelijk van inventarisatie na behandeling in `de raad luistert')
* Voorstel over een duurzaamheidslening voor sportverenigingen (onder voorbehoud, afhankelijk van inventarisatie na behandeling in `de raad luistert')

Programma: `De raad besluit'

* Vaststelling van de voorstellen uit het programma `de raad debatteert' indien daarover overeenstemming is bereikt

Gratis exemplaren van de agenda van deze vergadering liggen in het informatiecentrum in het stadskantoor tot en met maandag 21 november. Ook kunt u de agenda inzien in het informatiecentrum in het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda met voorstellen en bijlagen van de raadsvergadering vindt u op www.etten-leur.nl bij Bestuur > Website gemeenteraad (vervolgens in de kalender bij de datum 21 november op 'gemeenteraad' klikken).