Start nieuwe veiling defensiewoningen op Curaçao en Aruba


Start nieuwe veiling en verkoop defensiewoningen op Curaçao en Aruba

Den Haag, 20161116 -- Naar aanleiding van de succesvolle verkoop van de voormalige defensiewoningen op Curaçao en Aruba, waarbij veertien van de vijftien aangeboden woningen zijn verkocht, heeft het Rijksvastgoedbedrijf besloten vanaf medio november opnieuw te starten met de verkoop van veertien woningen.

Start nieuwe veiling defensiewoningen op Curaçao en ArubaAcht woningen zijn gelegen in de wijken Kwartje en Grote Berg op Curaçao en zes woningen in de wijk Primavera op Aruba. Deze vrijstaande eengezinswoningen werden voorheen bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers. Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat verantwoordelijk voor de verkoop van de woningen. De woningen worden individueel via een notaris op basis van vrijwillige veiling verkocht.

Meer informatie
Bezoek de website Caribbean-houses.com voor meer actuele informatie over de woningen, verkoopprocedures en bezichtigingsdagen. De website zal regelmatig worden ge-update met nieuw woningaanbod. De updates zijn ook te volgen via Facebook.