Aanvullende vragen dodelijk schietincident Ten Katestraat


Aanvullende vragen dodelijk schietincident Ten Katestraat

Laatste update:
16-11-2016 | 10:50

Amsterdam - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het dodelijk schietincident van afgelopen vrijdagavond 11 november, rond 18.30 uur in de Ten Katestraat in Amsterdam West heeft aanvullende vragen.

Op basis van de informatie die nu bekend is lijkt het erop dat in de daar gevestigde Shishalounge een geschil ontstaat tussen twee mannen. De mannen gaan op enig moment naar buiten waar een vechtpartij ontstaat waarbij wordt geschoten. Hierbij komt de 18-jarige Naoufal Mohammadi om het leven.
Zijn exacte rol en betrokkenheid in deze zaak is nog onderwerp van onderzoek.


* De recherche wil graag getuigen spreken die meer kunnen vertellen over de exacte locatie waar het slachtoffer stond op het moment dat hij werd geraakt.
* Daarnaast wil men graag in contact komen met mensen die meer kunnen vertellen over of het slachtoffer op eigen gelegenheid weer de Shishalounge is binnen gegaan of daarbij is geholpen.
* Ten derde wil men in contact komen met personen die beeldmateriaal hebben van het incident. Dit kunnen foto's en/of filmpjes zijn die met een mobiele telefoon zijn gemaakt of via dashcams. Dit beeldmateriaal kan geuepload worden via www.politie.nl/upload

Iedereen die informatie heeft over dit incident wordt dringend verzocht contact op te nemen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of met het Team Nationale Inlichtingen op 079-345 8999. Informatie kan ook worden doorgegeven via het onderstaande
tipformulier.