Workshop 'Ben ik nou duidelijk?'


Op woensdag 23 november 2016 organiseert de gemeente de workshop 'Ben ik nou duidelijk?'. De workshop is voor mantelzorgers van kinderen met autisme.

De workshop was eigenlijk op 9 november 2016 in het kader van de Dag van de mantelzorg. Helaas kon de workshop die dag niet doorgaan. We geven u graag de mogelijk om de workshop alsnog te volgen.

De workshop

Mantelzorgers weten over het algemeen al heel goed wat kenmerkend is voor autisme van hun kind. Er is geen voor iedereen geldende beschrijving van autisme. Elk kind is uniek. Bij autisme ontstaan er vaak wel misverstanden door onbegrip en miscommunicatie. Deze inspiratieavond biedt handvatten
hoe je jouw eigen communicatie beter en effectiever kunt inzetten. Dit kun je gebruiken in de omgang met je kind, binnen het gezin, maar zeker ook in je communicatie met de buitenwereld. De workshop wordt gegeven door Monique van der Lans.

* Wanneer: woensdag 23 november 2016
* Locatie: De Kreek, Weverstraat 24 in Oosterbeek
* Tijd: 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Aanmelden

Voor de organisatie van de workshop is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via mevrouw Henny Jansen via e-mail (h.jansen@renkum.nl) of telefoon (026) 33 48 111.