Commissie in Kersenboogerd | Gemeente Hoorn


Commissie in Kersenboogerd16-11-2016De Hoornse raadscommissie nodigt inwoners uit voor een ontmoeting op dinsdag 22 november in de Kersenboogerd.Op dinsdag 22 november vergadert de raadscommissie op locatie in het restaurant van woonzorgcomplex Betsy Perk in de Kersenboogerd in Hoorn. De commissie combineert de vergadering met een werkbezoek aan het gebiedsteam van 1.Hoorn en een informele ontmoeting met inwoners en andere belangstellenden.
Vanaf 19:15 uur zijn geïnteresseerden welkom. Om 20:00 uur start de commissievergadering in het restaurant. Op de agenda staan onder meer het uitvoeringsplan onderwijshuisvesting voor primair onderwijs en speciaal onderwijs en een tussentijdse evaluatie van 1.Hoorn .
Om 20:00 start ook een zogenaamde ‘parallelle sessie’ waarin het programmaplan Hoorn-Noord Venenlaankwartier centraal staat. Deze vindt plaats in Wijkcentrum Kersenboogerd.
Uitzending via Radio HoornOmdat op locatie geen livestream aanwezig is, zal Radio Hoorn de raadscommissie uitzenden. Belangstellenden kunnen dan meeluisteren via www.radiohoorn.nl.
De agenda en de stukken voor de vergadering staan op www.hoorn.nl/gemeenteraad.

Print