Overval op winkel, getuigen gezocht


Overval op winkel, getuigen gezocht

Laatste update:
16-11-2016 | 17:00

Bunnik - Op een winkel aan de Molenweg vond woensdagochtend 16 november een overval plaats. De eigenaar raakte lichtgewond. Nog niet bekend is wat precies is buitgemaakt, maar in elk geval enkele fietsen.

Omstreeks 07.45 uur opende de eigenaar de zaak, toen hij werd geconfronteerd met een onbekende man. Met geweld werd het slachtoffer gedwongen naar achteren door te lopen. Daar werd hij vastgebonden achtergelaten. De man hoorde aan de voetstappen dat er meerdere daders moesten zijn.

Roepen om hulp

Nadat de overvallers vertrokken waren, riep de man geruime tijd om hulp voordat iemand hem hoorde en kon bevrijden. De politie verspreidde via Burgernet het signalement van de overvaller die door het slachtoffer was gezien.

Signalement

Het gaat om een blanke man van circa 20 jaar met ene normaal postuur, circa 1.20 meter lang. Hij heeft donkerblond haar en droeg een snor. Verder had de man een feloranje jas aan.

Uw tip!

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen die iets hebben gezien van het voorval om contact op te nemen via 0900 - 88 44. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 - 7000 of www.meldmisdaad.nl.