Pan-EMEA distributeur Nuvias Group treedt toe tot het HID Advantage Partner Program

LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Nuvias Group, de vooraanstaande pan-EMEA IT-distributeur, heeft vandaag bekendgemaakt dat het lid is geworden van het HID Advantage Partner Program. Het programma is een op loyaliteit gebaseerd programma dat partners de mogelijkheid biedt om hun relatie met HID Global te ontwikkelen voor schaalbaarheid en algehele groei.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20161116005645/nl/

Ian Kilpatrick - "...a growing recognition of Nuvias' ability to deliver specialist value distributi ...Ian Kilpatrick - '...a growing recognition of Nuvias' ability to deliver specialist value distribution across EMEA." (Photo: Business Wire)

Nuvias Group biedt een breed scala aan diensten met toegevoegde waarde voor reseller partners, waaronder verkoop, marketing en technische ondersteuning. Als lid van het HID Advantage Partner Program werkt Nuvias nauw samen met HID Global om de waarde voor eindgebruikers te vergroten.

Nuvias zal het volledige gamma aan IAM Solutions (Identity en Access Management), waaronder HID Global's ActivID ^(R) Authentication Solutions en ActivID ^(R) Credential Management System, distribueren.

Ian Kilpatrick, EVP cyber security, Nuvias Group, verklaarde: "HID Global heeft een uniek waardevol merk in de IAM Solutions-markt die resellers voorziet van een geweldige kans om hun aanbod te diversifieren. De producten lossen een aantal van de belangrijkste cyberveiligheidsuitdagingen op waarmee bedrijven vandaag de dag worden geconfronteerd. We kijken ernaar uit om samen te werken met HID Global om haar IAM-aanbod met succes uit te breiden in geheel EMEA. De samenwerking met HID Global is een aanvulling op onze andere recente samenwerkingsverbanden van pan-EMEA Nuvias Group, waaronder die met Malwarebytes en Nokia. Het is een groeiende erkenning van het vermogen van Nuvias om gespecialiseerde waardedistributie te leveren in geheel EMEA."

Miguel Braojos, Vice President Global Sales, IAM Solutions bij HID Global, merkte op: "De eisen van eindgebruikers in overweging nemen en daaraan tegemoetkomen is van cruciaal belang om te investeren met vertrouwen in de betrouwbare identiteitsoplossingen van HID Global. Als lid van het HID Advantage Partner Program helpt Nuvias de essentiele schakels in de waardeketen van HID Global te ondersteunen. Het sterke team van beveiligingsexperts van het bedrijf heeft ruime ervaring in het werken met multinationale en financiele instellingen, wat onze inzet voor kwaliteit verder vergroot en de waarde voor de eindgebruiker bevordert."

Over Nuvias Group

Nuvias Group is het pan-EMEA, hoogwaardige distributiebedrijf dat de internationale gespecialiseerde distributie in IT herdefinieert. Het bedrijf heeft een platform gecreeerd voor de levering van een consistente, hoogwaardige, dienstverlenende en oplossingsrijke propositie in geheel EMEA. Hiermee kunnen partner- en leveranciersgemeenschappen voorzien in uitzonderlijke zakelijke ondersteuning voor klanten en worden nieuwe normen voor succes in het kanaal mogelijk gemaakt.

De Group bestaat momenteel uit Wick Hill, een bekroonde value-add distributeur met een sterke specialisatie in beveiliging; Zycko, een bekroonde gespecialiseerde EMEA-distributeur met de focus op geavanceerde netwerken; en SIPHON Networks, een bekroonde UC-integrator van oplossingen en technologieen voor het kanaal. Alle drie de bedrijven hebben bewezen ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van leveranciers van wereldklasse en leveren marktgroei voor leverancier partners en klanten. De Group telt zeventien regionale kantoren in heel EMEA en bedient ook andere landen door middel van deze kantoren. De omzet is meer dan US $ 330 miljoen.

EINDE

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161116005645/nl/

Contacts

Nuvias

Annabelle Brown

01326 318212

e-mail (pr@nuvias.com)