Gratis ongevallendekking bij ZorgverzekeringWijzer.nl


Ouderkerk aan de Amstel, 20161117 -- Vergelijkingssite ZorgverzekeringWijzer.nl trapt het zorgseizoen af met een gratis ongevallendekking van 25.000 euro bij blijvende invaliditeit voor overstappers via de site. Daarmee is het de eerste grote vergelijkingssite die haar campagnestrategie openbaart.

ZorgverzekeringWijzer, opgericht door de twee verpleegkundigen Rob de Graaf en Frans Kooning, wil zich met het aanbieden van het grootste aanbod zorgverzekeringen in de kijker te spelen bij het grote publiek. Tot op heden lukt dit slechts beperkt en met de gratis ongevallendekking wil de site dit jaar definitief doorbreken bij het grote publiek.

Frans Kooning: :"Al jaren werken we met ziel en zaligheid aan de opbouw van een vaste klantengroep. Het gaat ieder jaar een stukje beter, maar het gaat ons niet snel genoeg. Nog steeds zien we dan vergelijkers slechts een beperkt aantal verzekeringen aanbieden. Dat is niet in het belang van de bezoekers. Daar doen wij niet aan mee. Door de samenwerking met Geijsel Kroon zijn we nu in staat om de ongevallendekking massaal aan te bieden aan de overstappers op onze site. We hebben het grootste aanbod, de hoogste kortingen en nu ook dit aardigheidje. Leuker kunnen we het nu echt niet meer maken".

Uiterlijk 19 november 2016 moeten alle zorgverzekeraars hun premies 2017 bekend hebben gemaakt. Algemeen wordt verwacht dat de meeste verzekeraars de premies behoorlijk verhogen. Ook zullen steeds meer verzekerden vrijwillig een hoger eigen risico kiezen.

Wilfred Mooij