Daniëlle Overweg nieuwe Managing Partner bij draaijer+partners


UTRECHT, 20161117 -- Daniëlle Overweg is in oktober gestart als Managing Partner bij draaijer+partners. Overweg heeft diverse (directie)posities in de facilitaire omgeving bekleed. Eerder heeft zij al ervaring opgedaan in de financiële sector, autobranche en ICT. Zij neemt de bedrijfsvoering over van de directie en heeft de verantwoordelijkheid om verder te bouwen aan de marktpositie van draaijer+partners.

Duurzaam, innovatief en verantwoord bouwen aan nieuwe leefomgevingen staat centraal bij draaijer+partners. Het bedrijf zet daarbij de mens centraal. Om in een sterk veranderende omgeving koploper te blijven, vraagt veel van de organisatie. Overweg is verantwoordelijk voor de verankering van de strategie en te zorgen voor de groei van morgen. Nauwe samenwerking met medewerkers, partners en relaties is daarbij een belangrijke factor.

Directie richt zich op verdere samenwerkingen
Voor de directie van draaijer+partners ontstaat met de komst van Daniëlle Overweg ruimte om de externe samenwerkingen te versterken. Er ontstaat meer ruimte voor de verbinding met de markt en het stimuleren van innovatie. draaijer+partners creëert en realiseert leefbare omgevingen. Wij zijn daarin de motor, maar kunnen het niet alleen. Daarvoor is samenwerking met andere bedrijven nodig en starten wij nieuwe initiatieven vanuit ons netwerk. De directie richt haar aandacht op deze samenwerking met andere bedrijven en nieuwe initiatieven. Concrete voorbeelden daarvan zijn de lancering van de Beweegbox, de samenwerking met OPPS en het platform de nieuwe draai voor innovatie en inspiratie. Voor meer informatie verwijzen we u naar naar www.draaijerpartners.nl en www.denieuwedraai.nl