Politiechef Stoffel Heijsman vertrekt


Politiechef Stoffel Heijsman vertrekt

Laatste update:
17-11-2016 | 10:10

Apeldoorn - Begin volgend jaar vertrekt politiechef Stoffel Heijsman uit de politie-eenheid Oost-Nederland. Heijsman is vanaf het eerste uur betrokken bij de opbouw en ontwikkeling van de politie-eenheid Oost-Nederland. Eerst als kwartiermaker daarna als benoemd politiechef.

Heijsman; `Vanaf het begin realiseerde ik mij dat dit een mooie en pittige baan zou worden. Daarom had ik ook altijd voor mijzelf en mijn thuisfront een einddatum voor ogen en die datum nadert nu'. Per 1 maart verlaat Stoffel de politie. Wat hij daarna gaat doen is nog niet bekend. `Ik sta
open voor uitdagingen buiten de politie'.

Opvolging
Ook over de opvolging van Heijsman is nog niets bekend. `Ik heb de korpschef mijn vertrek aangekondigd, het is nu aan hem om zorg te dragen voor een geschikte opvolger'.