Vrouw overleden in Amsterdam-Zuidoost


Vrouw overleden in Amsterdam-Zuidoost

Laatste update:
17-11-2016 | 10:21

Amsterdam - Donderdagmorgen 17 november is een vrouw overleden kort nadat zij vermoedelijk is neergeschoten nabij het Maldenhof in Amsterdam Zuidoost.

Busje forensische opsporing Busje forensische opsporing

Om even voor 8.30 uur kwam er bij de meldkamer een bericht binnen dat een gewonde vrouw lag op een fietserbrug nabij het Maldenhof. Toen hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat zij zwaargewond was. Ook kwamen toen meldingen binnen dat er in deze buurt geschoten zou zijn. De vrouw is nog
gereanimeerd, maar ter plekke overleden. Nader onderzoek aan haar verwondingen moet uitwijzen of zij slachtoffer is geworden van een schietincident of toch op andere wijze om het leven is gekomen.

fietsersbrug maldenhof

Onderzoek

De forensische recherche doet uitgebreid onderzoek op de plek waar zij werd aangetroffen. Ook speurhonden en de politiehelikopter zijn ingezet om de omgeving af te speuren naar mogelijke daders.

Heeft u informatie?

Was u getuige of heeft u mogelijk beeldmateriaal (bijvoorbeeld van beveiligingscamera's) gemaakt waarop relevante informatie is te zien? Meld het bij de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Beelden uploaden kan via de link onderaan dit bericht.