Politie zoekt getuigen van overval


Politie zoekt getuigen van overval

Laatste update:
17-11-2016 | 13:11

Kerkdriel - De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een woning/bedrijf aan de Nijverheidsstraat in Kerkdriel op donderdag 17 november. Er raakte niemand gewond en het is nog onbekend of er buit is gemaakt.

De overval vond donderdagochtend plaats omstreeks 11.45 uur. Voor zover nu bekend drongen drie mannen de woning/ bedrijf binnen en bedreigden de aanwezigen. Wat er exact gebeurde is nog onduidelijk, maar er raakte niemand gewond. Het is nog onbekend of de overvallers iets buit hebben gemaakt.
Na de overval reden ze weg richting De Berm in een blauwe Volkswagen Golf van een betrokkene die in het pand aanwezig was.

De politie startte direct een onderzoek in de woning en het bedrijf en in de buurt. Ook werd Burgernet ingezet. Helaas heeft dat nog niet naar de verdachten geleid. Op dit moment is nog geen signalement van de verdachten bekend.

Getuigenoproep

Met informatie over de overval of over de verdachten kunt u contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.