Persbericht Bureau Brabant 21 november 2016


Persbericht Bureau Brabant 21 november 2016

Laatste update:
17-11-2016 | 13:59

Eindhoven, Brabant, Eindhoven, Nuenen - In de uitzending van maandag 21 november 2016:

reconstructie reconstructie

--- Camera in beeld---
In deze uitzending besteden we aandacht aan het project `Camera in beeld'. De politie probeert hiermee zoveel mogelijk camera's van particulieren en ondernemers in een database te krijgen. Dit is een kans om de opsporing aanzienlijk te versnellen. Aan de hand van een woninginbraak in Eindhoven
laten we zien hoe belangrijk de bewakingscamera's kunnen zijn


Brabant: Waar zijn deze unieke kostbare klokken?
In een lopend recherche onderzoek zijn foto's opgedoken van een aantal zeer kostbare bijzondere klokken. Uit nader onderzoek blijkt dat deze klokken van diefstal afkomstig zijn. Wie heeft deze klokken nog gezien? Zijn ze ergens te koop aangeboden?


Eindhoven: Identiteit man gezocht
Op 9 februari 2016, tijdens carnaval, wordt een ernstig strafbaar feit gepleegd in cafe Pallaz aan de Stratumsedijk. In deze uitzending laten we bewegende beelden zien uit het cafe waar de verdachte op staat. Wie is dit? Help het team mee om deze zaak op te lossen.

Nuenen: Cafe-eigenaar met geweld in eigen huis overvallen
In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 september 2016 wordt aan het Eeneind een 56-jarige cafe-eigenaar overvallen in zijn eigen huis. De overvallers staan ineens in zijn slaapkamer. Het slachtoffer wordt zelfs met een breekijzer mishandeld dor de overvallers. In deze uitzending tonen we
een reconstructie van deze gewelddadige overval.Vanaf maandagavond 18.10 uur op Omroep Brabant, ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.10 uur.