Politie zoekt getuigen gewapende overval


Politie zoekt getuigen gewapende overval

Laatste update:
18-11-2016 | 15:15

Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een horecagelegenheid aan de Fransestraat in Nijmegen op donderdagavond 17 november.

Die avond rond acht uur kwamen twee mannen de zaak binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen - of iets dat daarop leek - eisten ze geld van zowel een medewerker als van een op dat moment aanwezige klant. Nog voordat zij geld konden afgeven, kwam een tweede medewerker de zaak inlopen en
schreeuwde tegen de twee dat ze weg moesten gaan. De overvallers maakten zich daarop uit de voeten en verlieten zonder buit de horecagelegenheid in de richting van de Javastraat.

Politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Het zou gaan om twee jongens in de leeftijd van 15-18 jaar. Een van de twee had een smal postuur. Hij sprak Nederlands met een Noord-Afrikaans accent. Hij droeg donkerkleurige kleding. De tweede dader had ook een smal postuur en
een donkere huidskleur. Ook hij droeg donkere kleding en hij had een zwart-wit kleurig masker op. Deze man sprak gebrekkig Nederlands. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze overval te maken heeft? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.







2016565115