OneStream Software biedt een geintegreerde oplossing voor financiele consolidatie, budgettering, rapportage, gegevensindiening en liquiditeitsramingen voor de Terberg Group

ROCHESTER, Mich.-(BUSINESS WIRE)- OneStream Software LLC, de leider in CPM-oplossingen ( Corporate Performance Management) voor de middelgrote tot grote onderneming, heeft vandaag bekendgemaakt dat haar krachtige geintegreerde oplossing, OneStream XF, blijft voorzien in de stroomlijning en verbetering van de financiele consolidatie, budgettering en rapportage voor haar klanten, met behoud van 100% doorverwijsbaarheid.

"OneStream heet de Terberg Group welkom op haar groeiende lijst van actuele en succesvolle klanten," aldus Tom Shea, President van OneStream Software. "Terberg heeft de verschillende Corporate Performance Management-platforms op de markt zorgvuldig onderzocht, maar was uiteindelijk van mening dat alleen OneStream XF kon voldoen aan haar vereisten op het gebied van financiele consolidatie, budgettering, rapportage en prognoses. Ons SmartCPM(TM)-platform is de volgende generatie van Corporate Performance Management-systemen, met een werkelijk geintegreerde oplossing die kracht en flexibiliteit combineert met gemak in het gebruik, de implementatie en het onderhoud. OneStream heeft niet alleen de financiele processen van de Terberg Group gestroomlijnd, maar ook de verantwoordelijkheid teruggebracht naar de afdeling Financien, wat van essentieel belang was voor de organisatie."

"De Terberg Group was op zoek naar een geintegreerd platform voor financiele consolidatie en managementrapportage," verklaart Ivo Jansen, Corporate Financial Controller bij Terberg Group. "Ons verouderde systeem was omslachtig en voor de consolidatie waren meerdere handmatige invoergegevens nodig, wat op zijn beurt zorgde voor een lang en inefficient proces. Met OneStream XF waren we in staat om ons consolidatieproces te standaardiseren en te automatiseren en de tijd te verminderen die nodig is om zakelijke rapporten te genereren. Onze controllers kunnen nu beheersbare accounts standaardiseren en creeren, de cashflow automatiseren en gebruik maken van de kerncapaciteiten voor budgetten en prognoses. OneStream heeft ons de `look & feel' gegeven waarnaar we zochten in een geintegreerd product en toepassing."

OneStream XF is een enkel, uniform Corporate Performance Management-softwareplatform dat de processen voor de levering van financiele consolidatie en rapportage, planning en operationele analyse voor complexe organisaties vereenvoudigt. Begeleide workflows verbeteren tegelijkertijd de kwaliteit en consistentie van gegevens, en verminderen de risico's in alle financiele consolidatie-, rapportage- en planningsprocessen. OneStream-klanten profiteren van de vele voordelen van het beschikken over een enkel flexibel CPM-systeem dat snel en gemakkelijk kan worden aangepast aan de veranderingen in het bedrijf.

Over Terberg Group

De Terberg Group van bedrijven is al meer dan 145 jaar actief in de markten voor specialistische voertuigen. Met 28 werkmaatschappijen in 9 landen is Terberg een van de grootste onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen: van terminal trekkers tot auto's, conversies tot nieuwe modellen, Terberg neemt het voortouw. De Terberg Group legt in haar plannen voor de toekomst de nadruk op uitvindingen, innovatie, transformatie en waardecreatie. Ga naar www.terberggroup.com voor meer informatie.

Over OneStream Software LLC

OneStream Software is een particulier softwarebedrijf dat werd opgericht door hetzelfde team dat de voornaamste financiele oplossingen van de afgelopen tien jaar heeft uitgevonden. Wij bieden een uniform Corporate Performance Management (CPM)-platform dat de onderneming in staat stelt om de financiele consolidatie, rapportage, budgettering en prognoses te vereenvoudigen voor complexe organisaties. Dankzij de krachtige uitbreidbaarheid kan de onderneming extra analytische oplossingen leveren zonder voor extra technische complexiteit te zorgen. Door meerdere oplossingen te leveren in een toepassing bieden wij meer mogelijkheden voor financiele rapportage en analyse, terwijl de risico's, complexiteit en totale eigendomskosten voor onze klanten verminderd worden. Wij worden gedreven door onze missie dat elke klant een referentie en succes moet zijn.

Voor meer informatie kunt u terecht op OneStream Software www.onestreamsoftware.com of op Twitter @OneStream_Soft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161122005223/nl/

Contacts

OneStream Software

Craig Colby, +1-404-786-7932

(Ccolby@onestreamsoftware.com)