Persbericht Bureau Brabant uitzending 28 november 2016


Persbericht Bureau Brabant uitzending 28 november 2016

Laatste update:
24-11-2016 | 14:06

Woordvoering:
Oost-Brabant

Roosendaal / Oisterwijk - In de uitzending van Bureau Brabant van maandag 28 november wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

Roosendaal: Geweld en intimidatie bij woningoverval bejaarde vrouw
Een 80-jarige vrouw wordt woensdag 24 augustus in haar eigen huis overvallen. Als ze net terug is van boodschappen doen, komt er ineens een man binnenvallen. Er ontstaat een worsteling waarbij de dader veel intimidatie en geweld toepast. Het slachtoffer raakt daardoor gewond. We zijn dringend
op zoek naar deze man, die er blijkbaar niet voor schuwt om grof geweld te gebruiken tegen een weerloze oude vrouw.

20161124 foto persbericht Bureau BrabantFoto: reconstructie overval Roosendaal

Oisterwijk: Klant slachtoffer van georganiseerd zakkenrollen
In een bakkerij wordt een klant de dupe van zakkenrollers. Een groep van drie vrouwelijke verdachten werkt daarbij samen om het slachtoffer te bestelen. Op camerabeelden is goed te zien hoe zij te werk gaan. Uiteindelijk wordt er meer dan tienduizend euro van de rekening van de vrouw gehaald.
Mogelijk zijn de verdachten op meer plaatsen actief geweest. Wie zijn het? Help mee hen te stoppen!

Roosendaal: Beroving 78-jarige man
Met een smoesje over een "zieke moeder" weten een man en een vrouw binnen te dringen in een flat. Eenmaal binnen houden ze een 78-jarige man aan de praat en bestelen hem van zijn portemonnee met inhoud. In de uitzending beelden van de twee daders.

Maandagavond om 18.10 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.10 uur.