A27: Nachtafsluiting oprit (23) Werkendam richting Breda; 24-25 november | Rijkswaterstaat

A27: Nachtafsluiting oprit (23) Werkendam richting Breda; 24-25 november

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 17 november 2016- Laatste update: 17 november 2016 12:40 uur

Rijkswaterstaat voert van donderdag 24 november 22.30 uur tot vrijdag 25 november 05.00 uur onderhoud uit aan oprit (23) Werkendam naar de A27 richting Breda. Hierdoor is de oprit tijdelijk afgesloten. Weggebruikers dienen door een omleiding rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting oprit (23) Werkendam naar de A27 in de richting van Breda

* Donderdag 24 november 22.30 uur tot vrijdag 25 november 05.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Zo beveiligen we locaties waar werkzaamheden plaatsvinden of een incident is geweest. Dit doen we bijvoorbeeld met een rood kruis boven de weg en een gele pick-up schuin op de weg. Of met de inzet van een botsabsorber die bij een eventuele aanrijding de klap opvangt. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.