Gourmondo breidt uit - online verzending van delicatessen nu ook in Oostenrijk, Groot-Brittannie en Ierland

HANNOVER, Duitsland-(BUSINESS WIRE)- Gourmondo, de expediteur van delicatessen, wijn, specialiteiten en goede levensmiddelen uit de hele wereld, breidt haar bedrijf uit met in totaal vijf Europese landen. Na Duitsland (sinds 2002) en Nederland (sinds 2011) is de online- delicatessenshop sinds de zomer van 2016 ook in Oostenrijk, Groot-Brittannie en Ierland beschikbaar.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20161124005134/nl/

Na Duitsland en Nederland is de online- delicatessenshop sinds de zomer van 2016 ook in Oostenrijk, ...Na Duitsland en Nederland is de online- delicatessenshop sinds de zomer van 2016 ook in Oostenrijk, Groot-Brittannie en Ierland beschikbaar (Photo: Business Wire)

"Gourmondo biedt culinaire delicatessen van de beste kwaliteit, van uitstekende producenten met de meest uitzonderlijke producten. We zijn blij dat we ons uitzonderlijke assortiment met meer dan 17.000 producten nu ook in Oostenrijk, Groot-Brittannie en Ierland kunnen aanbieden," aldus Pascal Zier, bedrijfsleider van Gourmondo. "Voorselectie, productieproces en de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen staan voor Gourmondo op de eerste plaats. Wij streven naar een uitstekende, betrouwbare service, zodat de klant de bestelde goederen snel en probleemloos ontvangen en ervan kan genieten: Bij bestelling voor 16 uur wordt de volgende dag geleverd. Ook een goede, indien nodig gekoelde verpakking is nog maar een voorbeeld van de manier waarop we dit willen bereiken.

Tot het aanbod behoren, naast exclusieve champagnemerken, fijne olie, kaassoorten, kruiden en specerijen en zeldzame wijnen, ook gekoelde producten als fijn vlees, waarvoor een vers-garantie geldt.Gourmondo hecht veel waarde aan duurzame en regionale producten en is er trots op sinds 2009 medestander van Slow Food Deutschland e.V. te zijn. Bovendien voert Gourmondo sinds 2009 het BIO-certificaat volgens de Europese eco-voorschriften. In Duitsland runt Gourmondo de webshop van de biologische supermarktketen Alnatura ( Alnatura-shop.de).

Goed functionerende distributiekanalen en uitstekende logistiek

Onder andere bij de veeleisende leveringslogistiek in de online-levensmiddelenhandel profiteertGourmondo van de meer dan 15 jaar expertise op het gebied van e-commerce van Delticom AG, waartoe Gourmondo sinds voorjaar 2016 behoort. Delticom AG is een van de leidende e-commerce ondernemingen van Europa. Dit bedrijf uit Hannover is in 1999 opgericht en runt tegenwoordig in 41 landen meer dan 300 online winkels en websites. Delticom AG heeft haar deskundigheid op het gebied van e-commerce verworven als online-handelaar in autobanden en -accessoires en bouwt deze deskundigheid voortdurend uit, ook voor andere producten.

Delicatessen, wijn, specialiteiten en goede levensmiddelen uit de hele wereld kopen bij:

www.gourmondo.de, www.gourmondo.at, www.gourmondo.nl, www.gourmondo.co.uk en www.gourmondo.ie

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161124005134/nl/

Contacts

insignis Agentur fuer Kommunikation GmbH (GPRA)

Henning Jahns

Tel.: +49-511-132214-14

Fax: +49-511-132214-99

(delticom@insignis.de)

of

Delticom AG

Anne Lena Peters

Tel.: +49-511-93634-8909

Fax: +49-511-93634-8301

(anne.lena.peters@delti.com)