Café Keent moet vier weken dicht


Café Keent moet vier weken dichtHandhavingsactieCafé Keent aan de Kerkstraat in Weert is in opdracht van burgemeester Heijmans voor vier weken gesloten. Donderdagavond 24 november 2016 werd bij een controle geconstateerd dat het café geopend was zonder dat één van beide leidinggevenden aanwezig was.
De burgemeester heeft met onmiddellijke ingang de aan de exploitant verleende drank- en horecavergunning geschorst. De exploitant kan tegen de schorsing een bezwaarschrift indienen.
Waarschuwingen
In het verleden heeft de exploitant al herhaaldelijk gehandeld in strijd met de bepalingen uit de Drank- en Horecawet. Ondanks de geboden mogelijkheid om de overtredingen ongedaan te maken, heeft de exploitant toch weer de wet overtreden. Dit feit, in combinatie met eerder uitgereikte waarschuwingen, zijn voor de burgemeester nu reden om de vergunning te schorsen.Gedurende de periode van vier weken is het de exploitant van café Keent niet toegestaan zijn inrichting open te hebben voor publiek en activiteiten.Geplaatst: 25-11-2016