Pizzakoerier overvallen


Pizzakoerier overvallen

Laatste update:
26-11-2016 | 10:24

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Breda - Een pizzakoerier is vrijdag 25 november rond 19.45 uur aan de Philip Schonckstraat overvallen. Vermoedelijk waren waarschijnlijk drie daders betrokken bij de brutale beroving.

De bezorger was onderweg met een bestelling. Toen hij in de Philip Schonckstraat aankwam benaderde een groepje mannen, dat in een nabijgelegen parkje stond, hem. Na een kort gesprek sloeg de sfeer om en werd de jongen beroofd. Vervolgens gingen de mannen er vandoor in de richting van het park.
Een groepje jongens die in de nabijheid stond zetten het direct na de beroving ook op een lopen. In totaal ging het waarschijnlijk om een achttal mannen.

Onderzoek

De 22-jarige koerier alarmeerde de politie. Agenten starten in de omgeving direct een onderzoek. Maar de daders werden niet meer aangetroffen. Van twee van de daders is een signalement bekend.

Signalement

Dader 1: man, 16-18 jaar, lichtgetint, zwart kort haar, zwarte trainingsbroek, donkerblauwe jas met bontkraag. De jongen sprak Nederlands met een vermoedelijk Noord-Afrikaans accent.



Dader 2: man, licht getint, rode muts, rood/wit trainingsjack.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 - 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 - 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006.