Getuigen van aanrijding auto met fietser gezocht


Getuigen van aanrijding auto met fietser gezocht

Laatste update:
26-11-2016 | 15:37

Maastricht - De politie zoekt getuigen van een aanrijding zaterdagmiddag waarbij een fietser gewond raakte. De auto die hierbij betrokken was is na de aanrijding doorgereden.

Rond 11.30 uur was er op de hoek van de professor Nijpelsstraat met de Professor Cobbenhagenstraat een aanrijding tussen een fietser en auto. De auto reed na deze aanrijding door, terwijl de 65-jarige fietser uit Maastricht gewond achter bleef op straat. Het slachtoffer is met een hoofdwond
per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de aanrijding en in het bijzonder de hierbij betrokken auto en bestuurder.

Getuigenoproep

De politie deed na de doorrijding via Burgernet een oproep naar ongeveer 2.000 deelnemers in de directe omgeving om uit te kijken naar de weggereden auto. Dit is een donkerkleurige SUV van het merk Volkswagen. Een gedeelte van het mogelijke kenteken is bekend bij de politie. Deze oproep
leverde dusver enkele bruikbare tips tussen, die worden meegenomen in het onderzoek.

Was u getuige van dit incident? Heeft u informatie over gezochte auto? Neem dan contact op met de politie via 0900 - 88 44 en help ons deze zaak op te lossen.