Delticom AG/Motorbandenmarkt.nl: Met de juiste banden op twee wielen veilig door het koude jaargetijde

HANNOVER, Duitsland-(BUSINESS WIRE)- Ook al zijn motorliefhebbers vooral in de zomer op pad, toch wil een groot deel daarvan in de winter geen afstand doen van hun voertuig. Vooral scooters worden ook in het koude jaargetijde gebruikt, bijvoorbeeld voor het dagelijkse woon- werkverkeer. Al bij lage temperaturen boven nul en op droge ondergrond bieden winterbanden voor scooters een betere grip, en dit effect is nog groter bij natte wegen. In veel Europese landen zijn geschikte winterbanden voor motorrijders al verplicht. De winterbanden zorgen dus voor meer veiligheid op straat - en ze behoeden je, afhankelijk van de regio, ook voor boetes, die tegenwoordig behoorlijk hoog zijn. In Oostenrijk bijvoorbeeld kan een eventueel in gevaar brengen van het verkeer door gebrek aan winterbanden tot 5000 Euro aan boete gaan kosten.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20161128005605/nl/

Ook voor motorrijders geldt: Winterbanden hebben al voordelen bij natheid en gladheid. (Photo: Busin ...Ook voor motorrijders geldt: Winterbanden hebben al voordelen bij natheid en gladheid. (Photo: Business Wire)

"Zelfs al zijn er in de winter alleen lagere temperaturen en valt er alleen een enkele regenbui, dan nog wegen de voordelen van winterbanden zwaarder," zegt Oliver Pflaum van Motorbandenmarkt.nl. "Vooral scooterrijders moeten in het verkeer en bij winterse omstandigheden oppassen, omdat ze meer gevaar lopen dan bijvoorbeeld automobilisten. Bij winterse temperaturen en de daarbij behorende weersomstandigheden stijgt de kans op een ongeluk. De passende winterband is een essentieel element voor verhoogde veiligheid en preventie van ongevallen."

Bij Motorbandenmarkt.nl, de online bandenshop voor motorbanden van Europa`s grootste online bandenhandelaar Delticom, vindt de klant gemakkelijk en intuitief de optimale winterband. Wij hebben bovendien een groot aantal banden van bekende fabrikanten in ons assortiment, maar ook onderdelen en bijpassende toebehoren, zoals motorolie en slangen. Al vanaf de eerste band levertMotorbandenmarkt.nl gratis aan het gewenste adres of rechtstreeks aan de garage bij u in de buurt.

Over Motorbandenmarkt.nl

Of het nu om banden voor choppers, sport-en toermotoren of scooters gaat: In het assortiment van deze gerenommeerde webshop vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert. Accessoires als slangen voor motoren of motorolie completeren het tweewielerassortiment van Delticom. Het portfolio van de motorbandenspecialist reikt van alle gevestigde premium fabrikanten voor motorbanden, zoals Metzeler, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone en Michelin tot gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Heidenau, Avon, Maxxis of Mittas.

Online shop voor eindklanten: www.motorbandenmarkt.nl

Andere online shops in Europa: www.MotorradreifenDirekt.de (DE), www.MotorradreifenDirekt.at (AT),www.MotorradreifenDirekt.ch (CH), www.pneus-moto.fr (FR), www.moto-pneumatici.it (IT), www.neumaticosdemoto.es (ES), www.moto-tyres.co.uk (UK) en andere.

Online shop voor vakhandelaars: www.probanden.nl

Over het bedrijf: www.delti.com

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161128005605/nl/

Contacts

insignis Agentur fuer Kommunikation GmbH (GPRA)

Henning Jahns

Tel.: +49-511-132214-14

Fax: +49-511-132214-99

(delticom@insignis.de)

of

Deltic om AG

Anne Lena Peters

Tel.: +49-511-93634-8909

Fax: +49-511-93634-8301

(anne.lena.peters@delti.com)