Zaken in Onder de Loep van 1 december


Zaken in Onder de Loep van 1 december

Laatste update:
29-11-2016 | 10:42

Zwolle, Ommen, Deventer, Enschede, Hengelo - Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.



Zwolle, gewapende overval Jumbo
Op donderdagavond 17 november net na 21.00 uur werd de Jumbo aan de Assendorperstraat overvallen door een nog onbekende man. Onder bedreiging van een vuurwapen moest de caissiere de inhoud van de kassa afstaan. Hierna ging de man er op een fiets vandoor richting Park de Wezenlanden. In de
uitzending bewakingsbeelden van de overval. Wie herkent de man of heeft hem gezien voor of na de overval?
2016565286

Ommen, diefstal parfums
Twee onbekende mannen stelen op 12 september voor ca, EUR100,- aan parfums bij de Kruidvat in het centrum van Ommen. De mannen en de diefstal staat duidelijk op beeld. Wie kent de mannen of weet waar ze verbleven hebben?
2016451430

Deventer, diefstal uit parkeerautomaten parkeergarage
Een onbekende man breekt op woensdagochtend 12 oktober rond 05.30 uur meerdere automaten (betaal- en snoepautomaten) open in de parkeergarage Op de Keizer in Deventer. Om binnen te komen kruipt hij onder het hek door. Beelden van de man komen aan bod in de uitzending. Wie kent of herkent hem?
2016503279

Hengelo, inbraak horecagelegenheid
Een onbekende man met een opvallende muts breekt op maandagochtend 7 november rond 6 uur in bij een horecagelegenheid aan de Marktstraat. Binnen breekt hij een speelautomaat open en neemt de inhoud mee. De man is vastgelegd door bewakingscamera's. Wie herkent hem?
2016547665

Zwolle, inbraak woning
Op dinsdagavond 8 november rond 19.30 uur(!) wordt ingebroken bij een woning aan de Tinbergenlaan. Hierbij wordt een kluis met daarin horloges en sieraden gestolen. Vermoedelijk heeft de inbreker, die ook door bewakingscamera's is vastgelegd, gebruik gemaakt van een auto om de kluis te
vervoeren. De politie roept getuigen of mensen die de inbreker herkennen van de beelden op zich te melden. Daarnaast worden foto's van de gestolen horloges en sieraden getoond. Mogelijk dat deze ergens te koop zijn aangeboden.
2016550475