Politie voor aangifte meer uren bereikbaar op afspraak!


Politie voor aangifte meer uren bereikbaar op afspraak!

Laatste update:
29-11-2016 | 11:54

Sassenheim - De dienstverlening vanuit het politieloket in het gemeentekantoor in Sassenheim wijzigt vanaf maandag 5 december 2016. Het loket is vanaf die datum niet meer open voor vrije inloop.

Aangifte doen

U kunt nog wel aangifte doen bij het politieloket in het gemeentekantoor in Sassenheim. Dit kunt u doen door een afspraak te maken via het landelijke politienummer 0900 - 8844. De afspraak wordt dan gepland tijdens openingstijden van het gemeentekantoor. In sommige gevallen kan de aangifte ook
op locatie worden opgenomen (bijvoorbeeld bij u thuis).

U kunt van zogenaamde eenvoudige misdrijven ook aangifte doen via www.politie.nl.

Door deze wijziging in dienstverlening is de politie meer uren op afspraak bereikbaar en kunnen zij inwoners nog beter van dienst zijn.

Inloopmogelijkheid

De inloopmogelijkheid voor de inwoners van de gemeente Teylingen blijft bestaan via het politiebureau in Noordwijk, Duinwetering 101. Het bureau in Noordwijk is geopend van maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur. Ook bij het bureau in Noordwijk geldt dat u voor aangifte altijd een afspraak moet
maken via telefoonnummer 0900-8844.

Wijkagenten

De wijkagenten blijven hun kantoorwerkzaamheden gewoon doen vanaf de locatie in Sassenheim, zodat een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid van de wijkagenten binnen de drie dorpen gewaarborgd blijft.