Kop is eraf: eerste beursdag Transport & Logistics

29 november 2016

De juiste goederen, op de juiste plek, op de juiste tijd. Daar draait het om in de logistiek. Tijdens de beurs Transport & Logistics in Ahoy laat Heembouw zien hoe dit optimaal kan worden ingevuld. Op onze stand kunnen bezoekers uit de transport en logistiek branche zien hoe op basis van de eigen verkeersstromen en die van hun personeel bepaald kan worden wat de juiste vestigingsplek is.

En hoe Heembouw op die plek een functioneel en aansprekend DC realiseert waarbinnen het proces van de klant optimaal kan plaatsvinden. Waarbij het DC ook nog eens slim gekoppeld wordt aan de actuele gegevens van de eigen vervoerders. Zodat er geen tijd en dus geld verloren gaat.  Aandachtig gehoor bij lunchpresentatie Suzan Buter

Lunchsessies Mobiliteitsscan en Connected DC's 

Dagelijks organiseert Heembouw in samenwerking met Simacan lunch presentaties op stand F102, waaraan bezoekers gratis kunnen deelnemen. Vandaag vonden de eerste lunchpresentaties plaats. Om 12.00 uur beet collega Suzan Buter het spits af met een  presentatie over de Mobiliteitsscan en gronddatabank.  Koppeling van de125 miljoen m2 bouwgrond uit de Heembouw gronddatatabank met gegevens uit de Mobiliteitsscan van Simacan, geeft logistieke dienstverleners optimaal inzicht in de meest optimale vestigingslocatie. Om 13.30 uur was het de beurt aan Rob Zuurbier van Simacan, wiens verhaal over de Connected DC’sen Control Tower de bezoekers liet zien hoe tijd en kosten in het transport kunnen worden bespaard. Slimme software en sensoren die bij de bouw van een DC worden aangebracht, zorgen in combinatie met de Simacan Control Tower ervoor dat de capaciteit van loadingdocks optimaal wordt benut.