Informatieavond verkoop zelfbouwkavels Laarveld


Informatieavond verkoop zelfbouwkavels LaarveldInschrijven mogelijk van 8 december t/m 2 januariDe gemeente Weert organiseert op donderdag 8 december 2016 een informatieavond over Laarveld fase 2. De avond begint om 19.00 uur in de raadzaal van het stadhuis (Wilhelminasingel 101) in Weert. Tijdens de informatieavond krijgt u een toelichting over de verkoop van zelfbouwkavels.
Fase 1 van het plan Laarveld is grotendeels voltooid. Er is veel vraag naar nieuwe woningen, de markt trekt aan. Reden om fase 2 van Laarveld in ontwikkeling te brengen. Verder zijn in fase 1 enkele aanpassingen doorgevoerd in de verkaveling. Deze kavels van fase 1 doen mee in de inschrijf- en lotingsprocedure.
Informatieavond en loting
Tijdens de bijeenkomst op 8 december wordt informatie verstrekt over de verkoop van zelfbouwkavels in Laarveld fase 2. Onder andere de inschrijfprocedure, de loting en de verkoopvoorwaarden komen aan de orde. Inschrijven voor een bouwkavel in Laarveld fase 1 en 2 is mogelijk in de periode van 8 december 2016 (19.00 uur) t/m 2 januari 2017 (23.59 uur). Personen die in deze periode inschrijven, doen mee aan de loting. Op basis van volgorde van loting, wordt er contact opgenomen en kunt u een voorkeur aangeven voor een kavel. Het maakt dus niet uit hoe snel u inschrijft binnen de aangegeven periode. U kunt na de informatieavond nog rustig alle informatie doornemen en vragen stellen voordat u overgaat tot inschrijving.  Personen die inschrijven na sluiting van bovengenoemde periode worden in volgorde van inschrijving uitgenodigd voor een gesprek nadat de lotingslijst is afgehandeld.
Verschillende woningtypen
Landelijk wonen dicht bij het centrum van Weert? Laarveld biedt deze unieke combinatie! In Laarveld vindt u een mix van verschillende woningtypen. De woonomgeving bestaat uit  veel groen, speelse bermen, waterlopen, pleintjes, bomen en houtwallen. Er komen  150 woningen in fase 2. De helft hiervan wordt door projectontwikkelaars gebouwd. Dit wordt een mix van tweekappers, starterswoningen en vrijstaand-geschakelde woningen. De overige 75 kavels zijn bedoeld voor zelfbouw van vrijstaande woningen.
Aanmelden voor informatieavond gewenst
Iedereen die interesse heeft is van harte welkom op de informatieavond. In verband met de organisatie van de avond, stellen we het op prijs als u zich vooraf aanmeldt. Dit kan via onderstaande knop.
Meer informatie
Tijdens de informatieavond is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Voor meer informatie over de wijk Laarveld kunt u ook kijken op de website www.laarveld-weert.info.
Aanmelden informatieavondGeplaatst: 30-11-2016