Ergon breidt activiteit in Azie uit

JACKSON, Mississippi, V.S.-(BUSINESS WIRE)- Ergon, momenteel `s werelds grootste producent van nafteenhoudende specialiteitsproducten en de op een na grootste fabrikant van Bright Stock-olie, heeft een verdere mondiale uitbreiding aangekondigd met een nieuwe opslagterminal in Ulsan, Zuid-Korea, alsmede een nieuw regionaal kantoor in Singapore.

"De toevoeging van deze opslagterminal en dit kantoor aan Ergons mondiale leverings- en distributienetwerk zorgt voor een verbeterde servicekwaliteit en toegankelijkheid voor klanten in heel Azie," aldus Per Klintstam, directeur van Ergon International, Inc.

HyGold 5000BS, Ergons nieuwe Bright Stock-olie zal, tezamen met het meerendeel van de nafteenhoudende en transformatorolien, in het voorjaar van 2017 op de Aziatische markt beschikbaar zijn.

Over Ergon

Ergon is een groep van particuliere bedrijven die onder zes primaire bedrijfssegmenten opereren: Raffinage en marketing, asfalt en emulsies, transport en terminals, olie en gas, vastgoed, en corporate en overig.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161129006417/nl/

Contacts

Ergon International, Inc.

Veronique Rousseau, + 32 473 56 71 55

Market Communications

(veronique.rousseau@ergon.com)

ergoninternationa l.com

of

Ergon, Inc.

Jim Temple, +1-601-933-3000

Corporate Communications Manager

(jim.temple@ergon.com)

ergon.com